Föreläsningar

Det kan finnas många tillfällen då man har funderingar, drömmar eller bara är lite vetgirig. Privatpersoner, föreningar eller organisationer ordnar ofta olika event eller träffar, där man vill veta lite mer om det vi stoppar i oss eller vad man får göra. Vi föreläser efter Era önskemål för små och stora grupper inom det mesta som rör mat, hantering och ursprung. Exempel på områden är:

Livsmedelslagen

Hur mycket får man göra som privatperson? Hur får man använda köken? När behöver man söka tillstånd? Vem får göra vad och vart??

Hygien och säker mat

Hur påverkar du din mat? Vad kan hända och varför? En dag, är det så farligt..??

Köttkvalitet och djurhantering

Vad händer i stekpannan? Är Svenskt kött bäst? Hur påverkar hanteringen av djuren köttets kvalitet? Hur märker man det??

Viltkött och hantering

Vart får jag sälja mitt viltkött? Vilka får köpa viltkött? Lokalt viltkött i butik eller restaurang, hur funkar det?? Vad ska man tänka på?

Pris: från 3.000 kr exkl moms.